Grönkålssoppa med ädelost

Skriv ut recept
Grönkålssoppa med ädelost
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Huvudrätt
Portioner
Maträtt Huvudrätt
Portioner
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Skala och tärna löken och fräs den mjuk i olja. Skala och tärna rotselleri och potatis, rör ner dem med löken.
  2. Repa och strimla grönkålsbladen. Tillsätt dem, vatten och grönsaksbuljong och koka ca 15 min.
  3. Rör ner crème fraiche, salt och peppar och mixa soppan halvslät.
  4. Smula i ädelost vid serveringen.
Receptanteckningar

Recept och foto: Säsongens Bästa 

Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.