Sour cream ’n onion sötpotatissallad

Skriv ut recept
Sour cream ’n onion sötpotatissallad
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Buffé, Huvudrätt
Portioner
Maträtt Buffé, Huvudrätt
Portioner
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 °C och baka av sötpotatisarna i ungefär 1 timme med skal tills de är mjuka rakt igenom precis som en vanlig potatis.
  2. Ta ut dem och låt svalna lite.
  3. Under tiden marinerar du rödlöken i olivolja, vinäger och salt/peppar i en skål.
  4. Skala och dela potatisen i klyftor medan de är ljumna. Lägg ner dem och bland försiktigt med lök marinaden/dressingen.
  5. Servera med crème fraîche och gräslök på toppen.
Receptanteckningar

Recept: Sebastian Schauermann
Foto: Derin Ivgen

Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.