Påskens vackraste ägg får du genom att låta dem dra i en rödbetslag. (10 st)…
Ingrediens: lagerblad
Cassoulet
Den här klassiska grytan från Languedoc är ett måste för alla som älskar lammkött, smakrik…
Inkokt lax med örtdressing & fänkålscrudité
Leif Mannerström bjuder på ett utsökt recept på inkokt lax med örtdressing och fänkålscrudité från…
Kräftor och musslor med mörbräserad fänkål
Ta fram alla ingredienser och redskap. Skala alla grönsaker. Sedan är det bara att följa…
Grava kött – tillagas på femton minuter
Även om det vanligaste är att grava fisk går det utmärkt att grava även nötkött,…
Boeuf Bourguignon med champinjoner och smålök
I receptet för en traditionell Boeuf bourguignon med champinjoner och smålök rekommenderar vi Bong Touch…
Rödbetssoppa med pepparrotskvarg, rödbetsskott och hyvlad kålrabbi
Rödbetor och pepparrot är riktiga smakkompisar, sötma och styrka går fint ihop. Gör en rejäl sats soppa när du ändå är igång, perfekt att frysa in i portionspåsar och ha på lut.