En fräsch förrätt med krispiga glasnudlar och syrlig lax. Limesyrad & sotad SALMA Lax med…
Maträtt: Huvudrätt
Stekt oxfilé med 3-pepparsås, HasselbacksPalsternacka & grön sparris
Till nyår har Arne Mattisson lagat en stekt oxfilé med 3-pepparsås, HasselbacksPalsternacka & grön sparris.…
Julbullar med pressad potatis och krämig calvadossås
När många i min närhet väljer att äta veganskt och jag själv inte tål gluten…
Blomkålssoppa med kikärter och curry
Gillar du god mat och gott vin? Då har vi tipset för dig. Prova en…
Varmrökt clarias med brysselkålssallad
En framtida klassiker på det svenska julbordet där fisken karakteriseras av ett fast kött och…
Rotselleri med vrångebäcksskum, hasselnötter och inkokt päron
I Tareq Taylors nya kokbok Favoriter finner vi denna signaturrätt från hans restaurang Kockeriet. Rotselleri…
Kål Me Morot – Sveriges godaste macka
Viktor Linds prisbelönta macka Kål Me Morot. Vinnare i Mack-SM 2019. Kål Me Morot –…
Svamprisotto med tryffel och parmesan
Njut av en härlig svamprisotto med smak av tryffel och parmesan. Svamprisotto med tryffel och…
Färska vegetariska vårrullar
En trendig rätt som passar perfekt när man känner sig manad för att experimentera med…
Spanska blåmusslor à la Sebastian Schauermann
Hösten är den bästa tiden för svenska skaldjur. Passa på nu när de är som …