Culinary Vodka Sour – Fredagsdrinken skapad av Hedda Bruce från Tjoget

När Kocklandslaget genomförde sin sista provlagning och avsmakning inför publik och inbjudna gäster bjöds det på mat, dryck – och välkomstdrink. Då platsen för matlagningen var The Absolut Company i Stockholm var det givetvis en vodkadrink som serverades. Bartender var Hedda Bruce från Tjoget och själva tävlingen får ni läsa mer om framöver. Culinary Olympics 2020 äger rum i Stuttgart den 14-19 februari.
Skriv ut recept
Culinary Vodka Sour
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Dryck
Portioner
Ingredienser
Maträtt Dryck
Portioner
Ingredienser
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Receptanteckningar

Fyll en shaker med is och skaka vodka, citronjuice och sockerlag så drinken blir kall och god. Häll upp i cocktailglas, tillsätt en rejäl isbit, lägg dit en (gärna ätbar) blomma – servera!

Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.