NOFO Wine bar väljer att satsa på två unga kockar

NOFO Wine bar väljer att satsa på två unga kockar
Anabel Para Ortiz ny Head Chef och Chanchira Sribuaon ny souschef.

NOFO Wine bar väljer att satsa på två unga kockar som ska styra köket och vinbaren. Från och med den första april är Anabel Para Ortiz ny Head Chef och vid sin sida har hon souschef Chanchira Sribuaon.
– Anabel och Chanchira är NOFO Wine bars nya framtid i köket. Det känns så roligt att få göra den här satsningen och vi är övertygade om att de kommer att leverera fantastisk mat i en nytänkande anda, säger Alexander Alkesten, Food & Beverage Manager, NOFO Hotel.

NOFO Wine bar, som ligger i hjärtat av Södermalm i Stockholm strax norr om Folkungagatan, är känd för sin familjära, ombonade miljö och okomplicerade meny. Inom loppet av bara ett par år har NOFO Wine bar gjort sig ett namn bland Stockholms vinbarer, och nu vill företaget utvecklas än mer. Som ett steg i den utvecklingen har man satsat på att rekrytera två unga kockar som ska styra köket och vinbaren. Sedan den första april är Anabel Para Ortiz ny Head Chef och Chanchira Sribuaon ny souschef. Båda är sedan tidigare anställda som kockar på NOFO och har erfarenhet från välkända krogar såsom Ulla Winblad och Villa Källhagen. Anabel har varit en del av NOFO sedan starten för två år sedan och ser nu fram emot att axla sin nya roll och samtidigt ta restaurangen till en ny nivå.
– Jag är otroligt glad över den här möjligheten och det ska bli så spännande att få köra igång. Tillsammans med Chanchira och resten av teamet kommer vi att ta fram en helt ny meny framåt sommaren. Den kommer att bli i sann NOFO-anda, med fräscha, enkla smaker utifrån säsong. Min målsättning är att komma med nya idéer så att restaurangen kan fortsätta att utvecklas, samtidigt som vi erbjuder gästerna riktigt bra mat, säger Anabel Para Ortiz.

LÄS OCKSÅ: Tre säkra vintips

Hennes högra hand, souschef Chanchira Sribuaon, ser också fram emot sitt nya uppdrag.
– Att få bli souschef är ett fint kliv framåt i min karriär. Jag trivs så bra på NOFO och det ska bli väldigt kul att ta fram en ny meny med moderna smaker, säger Chanchira Sribuaon.

NOFO Hotel & Wine bar i ständig utveckling
Nyrekryteringen av Anabel och Chanchira är ett viktigt steg i NOFO:s satsning framåt och Alexander Alkesten är övertygad om att de har tagit rätt beslut.
– Anabel har under sin tid här på NOFO visat upp alla kvaliteter som vi värderar högt hos en ledare. Hon har ett otroligt engagemang och passion för det hon gör. Med hennes driv, kreativitet och ödmjukhet mot sina kollegor var det en självklarhet för oss att ha henne i spetsen. Att vi har fått chansen att ha två så extremt duktiga och ambitiösa kockar hos oss är verkligen fantastiskt. Jag är övertygad om att de kommer att ta NOFO Wine bar till nästa nivå, både som restaurang och arbetsplats, avslutar Alexander Alkesten.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.