Så blandar du årets bästa sommarcocktails

Under sommaren samlar vi ofta nära och kära för att njuta av varandras sällskap. Men vad vore grillfesten, trädgårdspartyt eller balkonghänget utan något svalkande att dricka? Här finner du expertens egna drinkfavoriter med enkla tips som gör dig till sommarens bästa värd och cocktailproffs.

drinkar och cocktial

Att blanda goda drinkar behöver varken vara svårt eller tidskrävande. Men ibland kan det kännas övermäktigt att navigera i drinkdjungeln. Ska det vara sött eller surt? Skakat eller rört? Krossad is eller iskuber? Rasmus Harnell, Portfolio Manager på WG&S, har tagit fram sina egna drinkfavoriter med enkla knep som gör dig till årets bästa sommarvärd.

– Våga ta ut svängarna och bjud vännerna på något annat än rosévin eller en kall öl. Det är lättare än många tror att blanda goda cocktails hemma. Ett tips är att jobba med exempelvis snygga iskuber, fina glas och garnityrer. Blanda gärna söta och syrliga smaker med en hint beska för att få en bra balans, säger Rasmus Harnell.

Skriv ut recept
Hootenanny – En riktig bartenderfavorit
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Dryck
Portioner
Ingredienser
Maträtt Dryck
Portioner
Ingredienser
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Häll Drumbuie, grapefruktjuice och mynta i en shaker och skaka lätt. Häll öl i shakern innan det silas över isen i glaset.
  2. Garnera med en kvist mynta.
Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.