Apornas bubblande vin i bananlåda

Tr3 Apor välkomnar en ny medlem i familjen i form av ett mousserande vin med smak av hallon och persika. Det är det första bubbelvinet i apfamiljen. Produkten lanseras den 5 juni i beställningssortimentet på Systembolaget. Att många viner vid beställningar av 6-8 flaskor kommer i fina trälådor är inget nytt. Men den som beställer åtta flaskor av detta bubbel får dem dessutom i en bananlåda!

– Vi är glada och stolta att berätta att aporna äntligen lanserar ett friskt, fruktigt och fräscht mousserande vin med smak av hallon och persika i beställningssortimentet. Våra konsumenter tycker det är kul att testa nya produkter och bubbel efterfrågats länge. Vår förhoppning är att vårt första bubbel ska falla dessa på läppen, säger Peter Kokovic, ansvarig för produktutvecklingen av Tr3 Apor på Enjoy Wine & Spirits AB.

– Vi har redan innan lanseringen fått ett helt enormt positivt gensvar i våra sociala kanaler, där Tr3 Apors följare först av alla fått veta att de snart kan dricka bubblande, ljusrosa Tr3 Apor. Om man beställer åtta flaskor får man dem levererade i en bananlåda, vilket vi hoppas konsumenterna kommer uppskatta, säger Maria Wästlund, marknadschef på Enjoy Wine & Spirits AB.

Tr3 Apor Bubbel med smak av hallon och persika är ett friskt, fräscht och fruktigt mousserande vin smaksatt med hallon och persika. Vardag, fest eller släktmiddag spelar ingen roll, huvudsaken är att bubblorna är väl kylda. Apkalla skulle vissa säga.

Fakta om vinet:

Namn: Tr3 Apor Bubbel med smak av hallon och persika | Alkoholhalt: 8,5 % | Storlek/förpackning: 750 ml, flaska | Art.nr: 77107 | Pris: 75 kr | Sortiment: Beställningssortiment på Systembolaget | Lanseringsdatum: 5 juni 2018

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.