Ny vinkyl från LG

Ny vinkyl från LG
LG SIGNATURE Wine Cellar i sviten på At Six mitt I Stockholm.

Går du i tankarna att köpa en ny vinkyl? Har du 89 995 kronor över så kan du i så fall passa på att köpa en ny vinkyl från LG SIGNATURE Wine Cellar. Allt med den senaste tekniken och även anpassad för att lagra dina bästa viner.

Just nu har den exklusiva Masterpiece sviten på At Six förvandlats till LG SIGNATURE SUITE. Fram till i december har du möjligheten att inte bara uppleva den privata takterrassen, jacuzzin och en utsikt som stäcker sig över hela Stockholm som erbjuds i den 115 kvm stora sviten, utan nu få du även chansen att uppleva Wine Cellar och en lövtunn 77 tums TV från LG SIGNATURE, som är LG ‘s premiummärke.

Wine Cellar är något utöver det vanliga och med priset kommer en hel del lullull som inte alls är dumt och det enda som saknas är ett lås. Vad få man för pengarna? Tre separata zoner som går att ställa in mellan 5 och 18 grader, vilket ger en möjlighet att lagra och kyla vita, röda och mousserande på olika platser. Sen kommer det som verkligen är ett partytrick – InstaView. Med två knackningar i glaset tänds vinkylen upp invändigt och du ser innehållet. Tanken är att du inte ska behöva öppna dörren när du vill göra en snabb inventering på vad du har där inne och som kan tänkas passa till kvällens middagsbjudning. När du väl kikat efter knackar du återigen två gånger på glaset och sakta släcks det ner. Förmodligen den funktion som skulle vara populärast på festen. Dock är tanken att du ska spara på miljön och inte släppa ut kylan.

LG Wine Cellar - Ny vinkyl från LG
Knacka på glaset för att se innehållet i vinkylen.

Utöver InstaView finns en sensor nere vid golvet som gör att du lite snyggt kan svepa med foten över loggan som slår på golvet och vips så öppnas dörren. Skulle du sen ångra dig stänger sig dörren själv. Men det är inte allt. Knappt början. Självklart kan du styra den med en app i din telefon och se vilken temperatur den har, men sen kommer vi till anledningen till varför man skulle vilja lägga ett par månadslöner på bjässen. den väger 180 kg, du kan röststyra dörren med LG ThinQ. Och ge den ett namn. Som svarar när du ställer en fråga. Och vill du stila lite ännu mer kan du med ett enkelt knapptryck eller med en fotsvepning få förvaringslådan som sitter längst ned att sakta glida ut för att sen automatiskt höjas till en anpassad nivå med en teknik som passande nog heter Auto Lift-Drawer. Förvaringslådan i sig går att använda till kyl eller frys.

Ny vinkyl från LG SIGNATURE

Fast nu är det vin den ska kyla eller lagra och den har alla förutsättningar för att ge ägaren rätt förutsättningar till sina viner. Med en linjär kompressor och inbyggd vibrationskontroll finns det inget som stör lagringen och flaskorna få ligga still. Dörren med tre lager spegelglas hindra UV-strålar från att tränga in. Förmodligen är det ljuset från knackningarna som skulle störa lagringen mer.

Det är inte en vinkyl i var mans hem, men den kommer garanterat bli en ny leksak för Fredde hemma i villan på Solsidan.

Och så var det den där TVn som står i sviten. LG SIGNATURE OLED ZX, 8K Gallery Design TV. Långt namn. Nästan lika långt som priset, 219 990kr.

LG SIGNATURE Wine Cellar 

Höjd: 179,3 cm
Bredd: 70,0 cm
Djup inkl dörrar : 73,5 cm ( 63,5 cm )
Kapacitet: 434 L omräknat i flaskor ca 66 st
Vikt: 180 kg
Pris: 89 995 kronor

 

Text: Mats Garb

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.