Lindeman’s alkoholfria viner

En torr och krispig Semillon Chardonnay, en fyllig och generös Cabernet Sauvignon och ett mousserande vin som förgyller alla tillfällen. Lindeman’s serie alkoholfria vin finns nu förutom på ICA och MatHem även på City Gross och i välsorterade butiker.

Lindeman’s erfarna vinmakare har framgångrikt producerat vin sedan 1843 och viner med lägre alkoholhalt sedan 2007. Genom att centrifugera vinet separeras alkoholen på ett milt sätt utan att mista viktiga smakämnen och därmed bevaras vinets druvtypiska karaktär och smak .

Lindeman’s Semillon Chardonnay har en fruktig, ungdomlig doft med inslag av gula äpplen, persika och citrus. Det är ett torrt vitt vin med liten sötma som gärna serveras vid cirka 6° C, passar som apertif eller till rätter av fisk och skaldjur.

Lindeman’s Cabernet Sauvignon doftar svarta vinbär, blåbär, örter och lakrits. Det är ett fylligt rött vin som passar bra till kötträtter eller kryddiga vegetariska recept. Avnjuts bäst vid 14-16°C så ställ gärna in i kylen 30 minuter innan servering.

Lindeman’s Sparkling Chardonnay Pinot Noir Muscat har en fruktig doft med inslag av aprikos, persika, fläder, honung och gula äpplen. Det är ett friskt mousserande vin som passar utmärkt vid ca 8°C som apertif, till en krispig sallad eller en god cheesecake.

Alkohol: 0,5 % | Ca pris 50-60 kr |

Finns nu på City Gross och även ICA, MatHem samt i välsorterade butiker i dagligvaruhandeln.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.