Årets Kock 2021

Kvaldag 1 av 2 i Årets Kock 2021 har genomförts på Stockholms Hotell & Restaurangskola i Stockholm. De tävlande har för första gången fått laga upp och  servera sin tävlingsrätt till juryn. Juryordförande Tommy Myllymäki har tillsammans med resterande jury utsett de bidrag som går vidare till kvaldag 2.

Av de tävlande går följande 16 kockar (utan inbördes ordning) vidare till kvaldag 2.

  1. Anders Isaksson – Compass Group Stockholm
  2. Christian Siberg – Omaka Stockholm
  3. David Forsman – Törnkvist Hällsnäs Hotell & Restaurang Mölnlycke
  4. Gustav Leonhardt – Agrikultur Stockholm
  5. Henric Herbertsson – SK mat & människor Göteborg
  6. Joakim Kjaerkner – Brasserie du Sud i Ystad Ystad
  7. Jonas Lagerström – Restaurang Etoile Stockholm
  8. Louise Johansson – Luckan & Lådan Göteborg
  9. Luqaz Ottosson – Restaurang ROT Gotland
  10. Magnus Åkerström – Teaterbaren Stockholm
  11. Martin Anneflod – Spiseriet Varberg
  12. Martin Karlsson – Grenna Hotell Gränn
  13. Mikael Feuk – Gastro Gaspari Flyinge
  14. Oskar Persson – 2:a våningen by CB Stockholm
  15. Sebastian Lönnberg – Restaurang Nook Stockholm
  16. William Brittsjö – Ricordi Stockholm

Kvaldag 2 hålls under dagen på Stockholms Hotell & Restaurangskola där 16 tävlande ska bli 8 finalister. Finalisterna presenteras imorgon klockan 17:45 och presentationen går att följa på Årets Kocks Facebook och på Instagram.

I juryn till kvaltävlingen i Årets Kock 2021 sitter några av Sveriges främsta kockar och andra gastronomiskt kunniga personer.

Tävlingen Årets Kock 2021 består av tre tävlingsfaser: anmälan, kvaltävling och finaltävling. Under tävlingens gång kommer juryn att bedöma tävlingens olika delmoment. Utformning av jury kommer att variera beroende på vilket eller vilka tävlingsmoment som ska bedömas. Juryordförande för Årets Kock 2021 är Tommy Myllymäki.

Finalen i Årets Kock sker den 16 september.

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.