Årets påsköls tips!

Påskens törstsläckare passar fint till den ofta ganska salta maten. Vissa föredrar mörkt öl, andra en mer klassisk lager. Här är våra favoriter bland påsköl!

 

 


Pumpviken Påsköl

En mildare ale med kropp och munkänsla. Återkommande på påskbordet och smakerna av frukt, pomerans, choklad och aprikos lirar väl ihop. God till lammet.
Art.nr 1341 Pris 34:60 kr
500 ml
Alkoholhalt 5,8 % vol.


Wisby Påsköl 

Maltig, tydlig beska med knäckebröd, sirap, aprikoser och apelsinskal i perfekt balans, En mellan mörk lager som alltid är lika god! Passar till kött eller bara som den är.
Art.nr 1390 Pris 20:90 kr
330 ml
Alkoholhalt 6,0 % vol.

 


Mariestads Påskbrygd Alkoholfri 
Om man av olika anledningar vill avstå alkoholen men ändå vill dricka påsköl är det här ett supergott alternativ. Alkoholen brukar funka som en smakbrygga och saknas, men inte här! Maltig med inslag av brödighet och aprikoser. Passar precis lika bra till maten som att bara sitta och njuta av en öl.
Art.nr 11940 Pris 14:90 kr
330 ml
Alkoholhalt 0,5 % vol.


Mariestads Påskbrygd 
Återkommande klassisk påsköl som levererar varje år. Maltig, med brödighet och aprikostoner som lirar väl med apelsin och chokladtonerna. Snyggt och gott.
Art.nr 1315 Pris 18:90 kr
500 ml
Alkoholhalt 5,8 % vol.

GW:s Nyktra Pilsner
En alkoholfri ljust bernstensfärgad lager med mycket smak. Den har en klassisk stil och karaktär med twist. Pilsnern är bryggd på tyskt ädelhumle och har en fin balans mellan beska och sötma. Den karaktäristiska smaken av lager gör att den passar bra att dricka som den är, och även till matig husmanskost.
Pris 19:95 kr Finns i dagligvaruhandeln
330 ml
Alkoholhalt 0,5 % vol.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.