En tradition i ny tappning

Ebba Alling och Chris Martin. Foto: Christopher Hunt

När S:t Eriks Bryggeri, med anor i Stockholm sedan 1859, brygger sin öl står hantverket i centrum. Nu går S:t Eriks Bryggeri ihop med två lokala kreatörer, och tillsammans presenterar de En tradition i ny tappning. Ett designsamarbete mellan S:t Eriks Bryggeri, Chris Martin och Ebba Alling, där, återigen, hantverket får stå i centrum. Chris Martin och Ebba Alling har tagit fram en exklusiv öltapp och ett unikt ölglas, som kommer gå att finna på Restaurang Bleck. Ölglaset kommer även gå att köpa i limiterad upplaga hos Esteriör.

Sedan starten har fokus för S:t Eriks Bryggeri alltid varit att brygga öl med kärlek, och låta hantverket stå i centrum. Nu tar S:t Eriks Bryggeri sin passion för kvalitet och design ytterligare ett steg och slår sig samman med två lokala kreatörer, för att tillsammans presentera En tradition i ny tappning. Ett designsamarbete som bygger vidare på S:t Eriks beståndsdelar, hantverk och design. Chris Martin, från Massproductions, och den nya designstjärnan Ebba Alling, har tagit fram en exklusiv öltapp och ett unikt ölglas. Ett sätt att uppmärksamma lanseringen av S:t Eriks senaste produkt; S:t Eriks Ljus Lager. Tillsammans flyttar de in bakom baren, för att sätta sin egen prägel på två av de mest klassiska föremålen i ölhantverkets resa, och ta sin passion för kvalitet, design och hantverk ett steg längre.

Ölglasen med Ebbas illustration kommer även finnas till försäljning i begränsad upplaga hos Esteriör (både online och i butik) från och med 22 mars.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.