Höstens inredning för köket och hemmet

Hösten intar vårt land och förbi är picknickar i gräset och roséskålningar på uteserveringar. Det finns något underbart härligt med spendera mer tid i hemmet. Här listar vi några favoriter till köket vi lättar upp hösten med. Låt myset börja!


Design med syfte

Koka upp te, kaffe eller varm choklad och ha det i termos från Georg Jensen, inspirerad av den mjölkkanna som Prins Sigvard Bernadotte designade år 1938. Vispa upp grädde till med den snygga silverfärgade elvispen från Duali. Häll upp drycken i en  klassisk mugg med tillhörande träfat från Rörstrand.

Rustik höst

Vem gillar inte toast? Så snygg att den alltid får stå framme är brödrosten i 50-tals stil från Smeg. Lägg upp på assiet i vacker grå färg från den färgsprakande tv-profilen Ernst! Skär upp med bestick från Gense. Denna kombination av material; trä och rostfritt stål ger en extra robust känsla. Peppra med den stilrena och eleganta pepparkvarnen i mattsvart färg från Le Creuset.  Ta hand om disken med diskmedel från L:A Bruket som ger dig en aromatisk kick när du diskar då den innehåller eteriska oljor av citrongräs och rosmarin.

Stämningsfyllt hem

Slå dig ner, slappna av. Lägg upp fötterna på sittpuff i sammet med mässingsdetaljer från Jotex. Tänd ett doftljus, vi älskar detta med doft av ros från Byredo. Extra mysigt blir det med stämningsfullt sken från Lighting by Havsö.

Ett lätt sätt att anpassa hemmet efter årstid är att uppdatera textilier. Kuddfodral i grovt stickat mönster påminner om de kallare tiderna och vi matchar med en härligt blå kudde med detaljer i spetsmönster. Båda från Jotex.

Trevlig höst!

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.