Lanson Le Black Réserve lanseras på Systembolaget

Den 10 februari släpps Lanson Le Black Réserve i Systembolagets tillfälliga sortiment. En champagne producerat av en majoritet av druvor handplockade från Premier och-Grand Cru lägen i regionen. Ett magnifikt vin med komplex smak som är perfekt både som aperitif och för att matchas med mat, skriver importören Moestue & Cask i ett pressmeddelande.

“Den precisa blandningen av reservvinerna gör Le Black Réserve till en elegant brut non vintage som förstärker Lansons utmärkande stil, och gör vinet till ett perfekt gastronomiskt sällskap.” Hervé Dantan, vinmakare

Le Black Réserve är en champagne vars friskhet, komplexitet och fyllighet kommer att charma även de kräsnaste konnässörer av vin och mat.
Champagnen är skapad av vinmakaren Hervé Dantan och är resultatet av en noggrann matchning av olika odlingslotter, från Champagnes allra bästa Crus.

Tonvikten ligger på reservviner lagrade på ekfat och Le Black Réserve bjuder på en komplex och fyllig upplevelse. Champagnen lagras minst fem år och resulterar i ett sofistikerat vin med stort aromatiskt djup.

Le Black Réserve är inte bara idealisk som läskande aperitif, den kan kombineras med en mängd olika maträtter för en speciell och optimerad gastronomisk upplevelse.

 

Lanson Le Black Label Réserve
Nr 56382 · Flaska 750 ml · 12,5 % · Pris: 579 kr · Antal 1.440 · Säljstart 230210 kl 10:00

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.