Mousserande glögg för vinterns festligheter

Glubbel? Blossa är synonymt med glögg för de allra flesta. Nu lanseras Blossa Sparkling & Spices. Här förenas mousserande vin med glöggkryddor. Utmärkt till minglet eller förrätten och som kontrast till vinterns varma dryckesalternativ. Blossa Sparkling & Spices beskrivs som fräsch och fruktig med toner av kanel, kardemumma och kryddnejlika som avslutas med en frisk ton av citrus.

glögg glubbel

Glögg + Bubbel = Glubbel! Blossas tolkning av drycken är nyheten Blossa Sparkling & Spices. Drycken är fräsch och fruktig med smak av kanel, kardemumma, kryddnejlika och toppas med en hint av citrus.

– Vi har uppmärksammat ett växande konsumtionsmönster på marknaden där man ofta blandat Blossas årsgångsglögg med mousserande vin. Att se personer vara kreativa med våra drycker har varit både glädjande och inspirerande. Nu tar vi fasta på denna trend och lanserar därför Blossa Sparkling & Spices som är perfekt balanserad och passar utmärkt till minglet, förrätten såväl som festen, säger Åsa Strömberg, Senior Brand Manager på Blossa.

Blossa Sparkling & Spices är det senaste tillskottet till Blossafamiljen och i jämförelse med andra glöggdrycker serveras den väl kyld för bästa smakupplevelse. Den finns i Drycken finns i Systembolagets beställningssortiment. Den har en alkoholhalt på 10 procent och priset är 99 kronor för 750 ml. Artikelnumret är 70038-01.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.