Stockholm City Food Hall

Stockholms nya streetfoodhall Sthlm City Food Hall på Klarabergsgatan mitt i city öppnar imorgon den 20 januari. Åtta olika restauranger serverar allt från hantverksmackor till NY-inspirerad pizza, högrevsburgare, sushi, ramen och bao. Sthlm City Food Hall satsar även på drycken med bland annat taiwanesiskt bubble tea och frozen yuzu baijiu på menyn.

Sthlm City Food Hall ligger på Klarabergsgatan 29-31 och består av åtta olika restauranger från flera av världen mest populära kök. Den nya mathallen har öppet året runt för lunch, after work och middag. Sthlm City Food Hall fokuserar även på designen av lokalen och i konceptet ingår DJ:s på helgerna för att sätta stämningen.

– Med Sthlm City Food Hall vill vi fylla en lucka i restaurangutbudet på en av stadens mest centrala platser. Alla våra matställen är noga utvalda för sin höga kvalitet och tillsammans erbjuder de något för alla, säger Einar Örn Einarsson, som står bakom Sthlm City Food Hall. Målet är att skapa en pulserande matdestination för både stockholmare och besökare i innerstaden.

 

En nyhet i hallen är Coco Fresh Tea & Juice som öppnar sitt första ställe i Sverige. Deras innovativa bubble tea har blivit en global succé sedan starten i Taiwan för tjugofem år sedan. En ytterligare nyhet är Kimli Ramen & Bao med autentiska smaker från staden TianJin i norra Kina.

På Sthlm City Food Hall finns även Mackverket som gör amerikanska mackor på svenska råvaror samt Vår Pizza som serverar Brooklynpizzor. Bun Meat Bun står för färska högrevsburgare och Yoi skapar moderna tolkningar av asiatiska klassiker. I hallen finns även Zócalo som inspirerats av taqueriorna i San Francisco med tacos, burritos och bowls samt även kvalitetsdriva MGL Sushi.

Sthlm City Food Hall öppnar 20 januari och håller öppet alla dagar på året från 11:00 till 22:00. Under fredagar och lördagar stänger mathallen vid midnatt och på söndagar vid 21:00. Sthlm City Food Hall är på totalt 400 kvadratmeter med 200 sittplatser samt har en uteservering under sommaren.

Hitta till Sthlm City Food Hall 

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.