Stockholms bästa hotellweekends

Stockholms bästa hotellweekends för dig som vill ha en härlig helg och slippa vardagsbestyren. Varför inte passa på att njuta lite extra över nyår? Här kommer Vinsiders tips på Stockholms bästa hotellweekends just nu!

 

Stockholms bästa hotellweekends

Artilleriet

Här hittar du en välfylld nyårspåse där man har satt ihop en lyxig nyårspåse med en färdiglagad fyrarätters, som blir ett lyxigt avslut på 2022. Menyn består av skaldjurstoast, oxfilémedaljong och crème caramel. I påsen medföljer även Artilleriets drinkmix som blandas med champagne, och möjlighet att lägga till skagenröra till dagen-efter-mackan.
Artilleriet erbjuder allt från lunch, lördagsbrunch och middag i mysig miljö. Cocktailbaren Stjärtilleriet serverar experimentella drinkar, presenterade på lika roliga vis som de är goda. På fredagar från 17 finns dj på plats och härlig AW stämning. Jazz körs alltid på tisdagarna – showtime 19:00!
Artillerigatan 13

restaurangartilleriet.se

Stockholms bästa hotelweekends

Miss Clara

Skippa nyårsstressen i år och låt Miss Clara by Nobis ta hand om den istället! Med ett oslagbart läge mitt i Stockholm är Miss Clara den perfekta följeslagaren in i 2023. På Nyårsafton bjuder man in dig och ditt sällskap till en lyxig nyårssupé med tillhörande festattiraljer för att sätta rätt stämning.
Nyårssupén med skaldjur, Tournedo Rossini, Champagne och fantastiska viner är framtaget speciellt för denna glittrande högtid. Är du en vinälskare så rekommenderas Miss Claras vinpaket med utvalda viner. 
Efter middagen serveras förstklassiga cocktails i Miss Claras bar – där drinksugna gäster välkomnas att fira in det nya året tillsammans!
Sveavägen 48
Stockholms bästa hotellweekends

Ellery Beach House

Inspirerat av 60 och 70-talet och brinner för design, musik och konst. Deras förkärlek för ombonade, varma miljöer gör Ellery till en tillflyktsort, en retreat, en upplevelse, ett hotell, en destination där du får vara den bästa varianten av dig själv.
Det är något som gör att du alltid vill komma tillbaka. Kanske är det människorna du möter i barerna, vid den öppna brasan, vid poolerna eller i löpslingan. Timmarna på dygnet inte räcker till på Ellery.
Cocco Beach Club är Stockholms första Beach Club med inomhuspoler och eldrelax. Musiken, drinkarna, maten och aktiviteterna runtomkring för tankarna till Palm Springs. En lekfull miljö där du kan relaxa utan att behöva viska.
Elfviks Udde, Lidingö
Stockholms bästa hotellweekends
Stockholms bästa hotellweekends

At Six

Passa på att smita undan från allt i början av det nya året! Checka ut från verkligheten och checka in på At Six för en stund. Med paketet Lazy Living kan du njuta av vad At Six har att erbjuda utan att ens behöva lämna rummet. Starta dagen med en frukost på sängen, tappa upp ett bad och varva ner med ett mysigt spa-kit. Sedan kan du gott vira in dig i en morgonrock och beställa middag från Dining Room direkt till rummet – det är du värd. Eller är det kanske dags att ta med någon du tycker om på en staycation med en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga? Starta 2023 på bästa sätt – på At Six.
Brunkebergstorg 6

Stockholms bästa hotellweekends

Hôtel Reisen

Klassiska Hôtel Reisen är beläget på Skeppsbron i Gamla Stan.
Här bor man i vackert renoverade rum och kan njuta av utsikten över Stockholms inlopp.
På 1700 talet var Reisen ett kaffehus och populärt bland sjökaptener, handelsfarande och poeter, bland annat Bellman nämner huset i en av sina texter.
I relaxavdelningen i källaren syns de gamla kryssvalven från 1690 talet, som utgjorde en del av stadsmuren. Här kan man ta ett dopp i den svala poolen och njuta av en klassisk bastu, innan man tar en drink i nyöppnade Bar Brahe, som även förgyller torsdagskvällarna med live jazz.
Skeppsbron 12

Hotel J & Tornvillan

Fira in det nya året i vackra Nacka Strand på Hotel J och historiska Tornvillan. Här sätter du guldkant på nyårsafton! Checka in på Hotel J och njut av att vara på en Stockholms mest natursköna platser vid havet. Fira en oförglömlig nyårsnatt i Tornvillans historiska miljöer. Här serverars en festlig skaldjursmeny,specialkomponerad för denna festliga kväll. Efter middagen öppnar man baren för att skåla in tolvslaget tillsammans. Efter en god nattsömn kan du sedan få den bästa starten på det nya året – en härlig frukostbuffé och möjlighet till sen utcheckning.
Deras erbjudande innehåller:
Boende för 2 personer i dubbelrum
2 glas Champagne 
Skaldjursmeny i Tornvillan
Frukostbuffé
Möjlighet till sen utcheckning
Fri tillgång till fullutrustat gym
Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudande.
Augustendalsvägen 52, Nacka
hotelj.com/nyar-på-restautant-j
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.