Unik whiskykollektion från The Dalmore

För alla whiskysamlare så kommer nu en unik möjlighet till Sverige. Den exklusiva whiskykollektionen – Cask Curation Series Sherry Edition – hyllar The Dalmores unika whiskyframställningskonst och visar upp den avgörande roll som fatlagringen spelar i framställningsprocessen.

Kollektionen som innehåller tre exklusiva whiskys lanseras i en oerhört begränsad upplaga om endast 150 set världen över, varav ett har allokerats till den svenska marknaden. Samlingen kommer att auktioneras ut på Bukowskis mellan den 11–13 december till ett utropspris om 380 000 SEK.

 

Cask Curation Series Sherry Edition är vackert presenterad i en specialtillverkad läderresväska som är handgjord i Florens, Italien. Varje produkt är buteljerad i en ikonisk Dalmore-flaska smyckad med en matchande krage. Varje set innehåller tre buteljer om 700 ml.

  • The 26 Year Old, lagrad i sällsynt González Byass 2002 Vintage, Fat Nr. 4
  • The 28 Year Old, lagrad i mycket sällsynt González Byass 30-åriga Matusalem Sherry-fat
  • The 43 Year Old, lagrad i mycket sällsynt González Byass 30-åriga Apostoles Sherry-fat

Setet finns enbart i ett exemplar på den svenska marknaden och kommer att auktioneras ut på Bukowsis. Katalogen släpps den 1 december och auktionen pågår mellan den 11-13 december. Utropspris per set: 380 000 kronor. Mer om Dalmore här

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.