Restauranger i ett unikt samarbete på Djurgården

Restauranger i ett unikt samarbete på Djurgården! Nu är det premiär för ett nytt samarbete på Djurgården. Restaurangerna har gått samman och ger 10 % rabatt på nästa nota – om du går till grannens restaurang.

I en tid när varje gäst är så viktig kraftsamlar man på Djurgården för att få fler gäster att upptäcka och uppleva Djurgårdens fantastiska restaurangutbud. Totalt har 20 restauranger gått ihop i denna helt nya typ av grannsamverkan. 

Restauranger i ett unikt samarbete på Djurgården

Under åren har restaurangnäringen på Djurgården utvecklas enormt och här samsas idag några av Stockholms riktiga restaurangklassiker, med härliga caféer och inte minst några omtalade nyöppningar.

– Genom vårt restaurangsamarbete ger ett besök hos en av oss rabatt hos grannen, alltså nästa restaurang du kommer till. På Djurgården ser vi oss inte som konkurrenter utan arbetar tillsammans för att gästen verkligen ska upptäcka hela Djurgårdens utbud. Nu finns det 20 goda skäl att komma tillbaka om och om igen, säger Camilla Zedendahl, vd för Kungliga Djurgårdens Intressenter.

 

1. Cafe Monika Ahlberg

2.Cirkus Restaurang

3.Djurgårdsbrons Sjöcafe

4.Gubbhyllan

5.Junibacken

6.Krogen Stora Gungan

7.Lilla Hasselbacken

8.Nordiska Museets restaurang

9.Oaxen Slip

10.Pop House Restaurang

11.Prinsens kök och Ektorpet på Waldemarsudde

12.Restaurang Hasselbacken

13.Rosendals Trädgårdskafe

14.Skansenterrasen

15.Spritmuseum

16.Tekniska by Pontus

17.Vasamuseets Restaurang

18.Villa Godthem

19.Villa Källhagen

20.Wärdshuset Ulla Winbladh

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.