Ytterligare fyra starka matkoncept till Täbys nya Deli destination

Fyra nya koncept är nu bekräftade till Täby Centrums nya Deli område. The Fishery, Kaori, STEKT, och Bali Streetfood kommer att öppna i Täby Centrums nya matdestination under våren. Samtliga koncept kommer att erbjuda både restaurang och saluhallutbud för att inspirera Täby Centrums besökare med en stor variation färska råvaror som kan ätas på plats eller tillagas hemma.

Innan årsskiftet bekräftade Täby Centrum att det redan breda restaurang och matutbudet i centrum stärktes ytterligare med matmarknaden Paradiset, restaurangen Knuts nya projekt Stigen av Knut, en större satsning av Gateau, delikatessbutiken Chokladfabriken och taquerian La Neta. Nu står det klart att ytterligare fyra starka matkoncept ansluter och öppnar i centrumets nya Deli område under våren.

Grundarna till de omtyckta kaféerna Kaferang och Café Vurma i Stockholm lanserar nu ett nytt koncept: Bali Streetfood i Täby Centrum. De drar inspiration från hälsosamma trender från Bali och Australien och kommer att erbjuda ekologiska råvaror med allt från färska juicer och veganska smoothies till härliga sallader och bowls.

Utöver det kommer ett nytt japanskt koncept också ta plats i det nya deli området. Efter den populära lanseringen av Sveriges första temakeria, Noorii, i både Täby Centrum och Mall of Scandinavia utvecklar nu samma grupp en ny restaurang, Kaori, med fokus på färska japanska rätter.
Alldeles intill öppnar hyllade kocken och krögare Malin Söderström sin succé restaurang The Fishery som kommer att erbjuda ett brett utbud av fisk och skaldjursrätter med fokus på det bästa havet har att erbjuda.

Den fjärde restaurangen som ska slå upp dörrarna kommer från grundarna av BC Burger på Södermalm som etablerar ett nytt koncept: STEKT. Med samma fokus på 100% svenskt kvalitet kött från Skövde slakteri och ett brett utbud med vegetariska alternativ kommer hamburgarspecialisterna lägga stort fokus på de färska råvaror och produkter besökare kan köpa och tillaga hemma.

– Som Stockholmarnas favoritcentrum* förväntar sig våra besökare de allra bästa butikerna och restaurangerna och vi ser verkligen fram emot att fortsätta att leverera denna höga standard med öppningen av Täbys nya deli område som öppnar under kommande månader, säger Linda Jensen, centrumchef i Täby Centrum.

* Evimetrix årliga undersökning ”Stockholmarnas favoritcentrum” röstas fram av 1800 personer som uttalar sig om 50 av länets köpcentrum, handelsplatser och gallerior, och baserar sig på högst Nöjd Kund Index (NKI). Täby Centrum vann årets bemärkelse.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.