Vackra dukningar på nyårsfesten

En vacker dukning till nyårsmiddagen sätter stämningen för festen. Här bjuder vi på inspiration, tips och teman för dig som vill lägga in extra växel och imponera på gästerna innan tolvslaget!

nyårsdukning blomster

Prunkande blomster

Släpp in naturen och släpp lös fantasin. En vas med blommor är inte nog för detta tema där vi låter naturen ta över. Blanda blommor fritt som du önskar.

Begränsa dig inte till endast blommor. Det är otroligt effektfullt att blanda upp med kvistar, grenar, blad och frukt. Tips! Gör en liten bukett och lägg på varje tallrik.

 

guld dukning nyår

Lyx med guldkant

För en garanterat trendig dukning används guld högt och lågt. Det går lika bra såklart med andra metaller som koppar och mässing.

Sätt guldkant på festen med skimrande bestick, glas, servetter, servett­ringar och servisen. Tips! Köp guld-sprayfärg och förgyll dekorationer att ställa fram på bordet.

 

nyårsdukning

Naturligt linne

Linne är ett väldigt populärt material vid dukningar och så otroligt snyggt. Få in det naturliga och vackra strukturer till bordet.

För en lantligt charmig dukning kombineras linnetyg med trä i olika former. Tips! Gör en servettring genom att knyta ett hampasnöre några varv runt en ihop­rullad servett.

 

färggrann nyårsdukning

Färgsprakande fest

Färg är glädje! Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Våga blanda färger hejvilt. Ingen tallrik, skål eller servett behöver vara den andra lik. Vill man rama in sitt tema kan man välja att begränsa sig till exempelvis fyra färger som man har som grund. Tips! Köp sprayfärg och spraya flaskor och dekorationer i rätt färger.

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.