4 nya restauranger i Stockholm

Lagom till det nya året vill vi tipsa om fyra restauranger i huvudstaden som öppnar nu! Allt från hamburgare till asiatiskt och skaldjur.

BRÖDERNAS BY BANKOMAT

I början av 2018 öppnar Bröderna by Bankoman på Liljeholmskajen söder om Söder och där står hamburgare och pizza står i centrum. Här kombineras måltiden med vacker utsikt över Mälaren och Söder­malm.
Sjövikskajen 24
Hägersten-Liljeholmen

 

DRAMATENBAREN

Ny restaurang med livescen i Dramatens gamla biljettkontor som bjuder på cocktails, ambitiösa mellanrätter, dj:s och jazziga livespelningar. För menyn står Oscar Fernandez Selg och stjärnkocken Håkan Thörnström, vinnare av Kockarnas kamp.
Nybroplan
City, Östermalm

 

NU

Stjärnkocken Sayan Isaksson står bakom NU inne i Teatern i Skanstull. Här serverar han samtida smaker från asiatiska snabbmat i sin egen tolkning. Köket smygöppnade den 8 december 2017, med officiell öppning i januari 2018.
Götgatan 132
Skanstull, Södermalm

 

STIM

I Oscars gamla lokaler på Narvavägen finner vi numera Stim – en modern fiskkrog som har behållit mycket av känslan hos det gamla caféet. Ägarna har tidigare jobbat på restauranger som Ulla Winbladh på Djurgården, och på Stim satsar de på fisk och skaldjur.
Narvavägen 32
Östermalm

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.