Mat för alla tillfällen – Nyheter från Lönneberga

Lönneberga utökar sitt populära sortiment av smörgåsmat med mat för alla tillfällen. Initialt lanseras 10 nyheter för grillen; färsk kyckling med spännande kryddning i unika styckdetaljer och korv – både tjock korv och smala Lönnebergare – med härligt knäck.

Nu kan du duka för frukost, mellis, spontanbesök, lunch, sugen-på-något, gäster, grillkväll, middag, häng med familjen och nattamat med Lönneberga. En förpackning räcker till fyra, eller fem, sex, sju personer med smarta och goda tillbehör.

– Det känns otroligt roligt att gå från mackan till alla dagens måltider med Lönneberga. Att umgås över en måltid tillför så mycket i livet och med våra nya produkter vill vi göra det enkelt att laga god mat och därmed kunna vara mer spontan. Vad gör det om lägenheten inte är städad eller att du inte planerat för gäster? Vi vill uppmana människor att släppa in livet och duka för fler, säger Johanna Linnros, Marknadsdirektör på Atria.

Kycklingnyheter

Det finns så många möjligheter med kyckling att vi bestämde oss för att lansera fem varianter; två färdigmarinerade grillspett gjord på färsk kycklingfilé, en minutfilé, en lårfilésteak samt vingar i form av drumetter och vingetter. Smaksättningarna är fräscha och smakrika, vad sägs till exempel om ett spett med Koriander, Lime & Chili eller en minutfilé med smak av Basilika, Citron & Vitlök? Vår kyckling är 100% svensk och kommer främst från Blekinge, vi har kryddat den med spännande smaker och fräscha örter. Färdigt att lägga på grillen.

Korvnyheter

Vad vore sommaren utan grillad korv? Vi lanserar fem korvar för alla tillfällen och smaker. Två tjocka klassiker som alltid är sommarens storsäljare: grillkorv och chorizo, samt tre nya smala Lönnebergare i smakerna Svartpeppar, Cheddar & Jalapeño samt som kycklingkorv. Alla korvar är av 100% svensk köttråvara och har 80% kötthalt, förutom kycklingkorven som har 83%.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.