Tre starka koncept till Täby Centrums nya matdestination

Nu är det klart att ytterligare tre matkoncept öppnar i Täby Centrums nya matdestination under våren. Norrländska restaurangen Knut, Mexikanska specialisten La Neta samt en större etablering av befintliga konditori Gateau är de senaste uppdateringarna i centrumets nya matsatsning.

Täby Centrum fortsätter att bredda sitt redan starka mat och restaurangutbud under våren 2019 med ett antal matkoncept som öppnar i centrumets nya matdestination. Tre av dessa kan nu bekräftas med nya exklusiva koncept från Knut och La Neta  som för första gången etablerar sig i ett köpcentrum, samt en större satsning av Gateau som redan finns etablerat i centrum.

Alla enheter i den nya destinationen kommer att ha restaurang och saluhallutbud med mat som kan tas med hem eller ätas på plats samt deli produkter i utbudet.

Norrländska restaurangkonceptet Knut öppnar ett nytt varumärke i Täby Centrum där de etablerar ”Stigen av Knut” som kommer att servera deras autentiska norrländska innovativa maträtter.

Det ska bli mycket roligt att komma igång i Täby med vårt nya varumärke. Vi ser mycket fram emot att nå en bredare målgrupp med våra norrländska matfilosofi, säger Martin Sjölander, grundare och ägare av Knut.

Norrländska restaurangkonceptet Knut

De tre nya etableringarna ansluter sig till de redan bekräftade koncepten i Täbys matdestination: nyöppnade Chokladfabriken samt matmarknaden Paradiset som också öppnar under våren.

Vi ser verkligen fram emot att etablera sådana spännande matkoncept i Norrort samt att fortsätta denna utvecklingen av centrumet för att erbjuda våra besökare fler härliga platser att samlas och umgås på, säger Linda Jensen, centrumchef i Täby Centrum.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.