Rosévinet Cuvée Madame öppnar pop up-vinhus i Stockholm

Nu öppnar rosévarumärket Cuvée Madame upp dörrarna till Stockholms första pop up-vinhus i en gränd i Gamla Stan, Stockholm. Vinhuset, som går under namnet Cuvée Madame House, kommer att fungera som festlokal, konferensanläggning, poddstudio och co-working space fördelat på fyra våningar.

”Vin känns kanske för vissa som nånting elitistiskt och svårt, Cuvée Madame är absolut inte det. Det här huset ska göra det enklare för folk att lära känna oss och vilka vi är. Den nya tidens vinhus helt enkelt!” – Anna Andrée Jeppe, VD Contemporary Wines.

Cuvée Madame House har öppet under försommaren 2018 och det är möjligt för företag och privatpersoner att ansöka om medlemskap vilket ger tillträde till lokalen och evenemangen. Bakom konceptet ligger kommunikationsbyrån Redgert Comms.

”Tanken är att Cuvée Madame House nu under de kommande veckorna ska vara skådeplatsen för massor av kul, allt från AWs till poddinspelningar. Vi har redan en hel del aktiviteter inplanerade, men det finns fortfarande plats! Det är fritt fram att maila in och berätta varför just ett rosa townhouse i Gamla Stan är den perfekta platsen för ditt event.” – säger Anna Andrée Jeppe, VD Contemporary Wines.

För att ansöka om en plats i huset så mailar du CMH@redgertcomms.com för mer information.

Cuvée Madame är ett friskt och krispigt rosévin med inslag av grapefrukt och blodapelsin. Vinet som kommer från rosevinets vagga, Côtes de Provence i Frankrike, passar utmärkt som aperitif och till lättare rätter. Vinet produceras av Contemporary Wines AB och finns att köpa på Systembolaget för 109 kronor.

 

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.