Champagnehuset Alexandre Bonnet samarbetar med Elsa Billgren

Alexandre Bonnet limiterade presentförpackning designas i år av Elsa Billgren. Inspirationen är hämtad från Elsas kärlek till vintage och Paris.

För femte året i rad samarbetar det franska champagnehuset Alexandre Bonnet med en svensk modeprofil för att skapa en limiterad presentförpackning till deras champagne.

Tidigare år har House of Dagmar, Malinda Damgaard, Ida Sjöstedt och Bea Szenfeld stått för designen. I år har turen kommit till bloggaren och vintageälskaren Elsa Billgren.

– Jag har alltid älskat gamla saker, vackra plagg och föremål med historia. Hittar jag en sidenklänning från 50-talet med handmålade rosor på, bygger min hjärna upp en hel historia. Hur den köptes i Paris, användes på en fantastisk vårdag, hånglade vid Seine och sen följde med i bagaget hem och vidare resten av livet. Just en sådan klänning har jag i min garderob, och den romantiska känslan den har invävd i tyget ville jag få fram i min design, säger Elsa Billgren.

Alexandre Bonnet Grande Réserve Brut (nr 7555), 300 kr.

Frisk champagne med en torr, brödig smak samt inslag av äpple, grapefrukt och apelsin. Passar utmärkt till fisk- och skaldjursrätter eller som apertif. Denna champagne är 100 % vegansk.

Alexandre Bonnet Perle Rosé Brut (nr 7471), 309 kr.

Torr, nyanserad och mycket frisk champagne med inslag av skogshallon, smultron, kex och blodapelsin. Passar perfekt som apertif men även till fisk, skaldjur och kyckling. Denna champagne är 100 % vegansk.

 

2 Kommentarer
  1. Jättefina,men fanns inte o köpa .På systemet kände dom inte ens till det.Frågade på flertal stora systembolag i Stockholm.Ringde även kundtjänst men verkade vara en nyhet även för dem.Synd hade gärna köpt o gett bort i present.

    1. Hej Ewa. Visst var de fina! De limiterade förpackningarna såldes i begränsat antal från juni 2018 och är tyvärr slut nu. Själva champagnerna finns, du ser artikelnumren i artikeln. I maj bär nästa designer tillkännages och då får man vara på hugget 🙂

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.