Fredagareftermiddagen är här och det är på hög tid att plocka fram veckans fredagsdrink. Den här gången handlar det om en smaksatt rom som ligger på tillfälliga sortimentet just nu.
————————
Och så här skriver man i ett pressmeddelande från Anora:
Lagom till vinterns alla bjudningar lanseras Barracuda Winter Spiced – en smaksatt rom med tydlig smak av julens härligaste kryddor.
Julen är en spännande tid med bjudningar och middagar mest hela tiden och vad passar bättre då bättre än en rom med smak av just julen. Barracuda Winter Spiced är en tillfällig upplaga där klassiska julkryddor blandas med karibiska smaker. Kardemumma, ingefära och kryddnejlika bildar tillsammans med högkvalitativ mörk rom från Karibien en unik och välbalanserad smakupplevelse för vinterns alla högtider. Smaken är rund och varm med en lång kryddig eftersmak.
-Vi är väldigt glada att få släppa Barracuda Winter Spiced till vintersäsongens alla mat- och dryckestillställningar. Det är ett spännande tillskott i romhyllan som med sin julkryddiga smak har potential att bli den nya ”glöggen”, säger Catrin Söderberg som är Senior Global Brand Manager på Anora.
———————-
Med det så packar vi ihop den här arbetsdagen och tackar för veckan som gått!
Cheers!
Portioner |
|
Ingredienser
|
Så här gör du:
- Stick tre nejlikor i ett apelsinskal.
- Rör Barracuda Winter Spiced, calvados och apelsinbitters med is.
- Sila upp på en stor isbit i ett whiskyglas och stick ner apelsintwisten med nejlikorna mellan isen och glaset.