GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA

Gott och enkelt! Passa på att prova ett recept med RANA Girasoli Chèvre & Örter WINTER EDITION – GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA

Om du uppskattar att avnjuta RANA produkter i deras rena enkelhet, bara slungade i lite smör eller parmesan kommer du att älska möjligheten att prova nya recept som lyfter smakerna i den generösa fyllningen.

Du hittar fler recept från RANA här!

Följ RANA och dela gärna ditt favoritrecept med RANA på deras konto @giovannirananordics

GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA
Skriv ut Pin
Inga betyg än

GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA

Måltid Huvudrätt
Kök Italienskt
Keyword artiklar, Recept
Portioner 0

Ingredienser

  • 1 förp RANA Girasoli Chèvre & Örter WINTER EDITION
  • 200 g körsbärstomater
  • 20 g smör
  • 140 g bacon
  • 100 ml rapsolja
  • 2 msk Extra virgin olivolja
  • 1-2 st Salviakvistar
  • Salt och peppar

Instruktioner

  • GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA

Anteckning

GÖR SÅ HÄR:
Skär körsbärstomater i halvor. Hetta upp olivoljan i en panna och stek körsbärstomaterna på medelvärme tills de är gyllenbruna, addera lite salt och peppar.
Skiva och stek bacon i små tärningar, lägg upp på hushållspapper för att rinna av.
Hetta upp 100 ml rapsolja i en liten kastrull. När rätt temperatur har uppnåtts, stek salviabladen i 30 sekunder och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.
Koka ett paket RANA Girasoli Chèvre & fina örter WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen. Häll försiktigt Raviolin i pannan med stekta körsbärstomater, tillsätt smöret och vänd snabbt runt och blanda. Häll sedan över det stekta baconet.
Servera på tallrik och garnera med några stekta salviablad. Addera salt & peppar efter smak.
Buon Appetito!
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Receptbetyg