Gott och enkelt! Passa på att prova ett recept med RANA Girasoli Chèvre & Örter WINTER EDITION – GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA
Om du uppskattar att avnjuta RANA produkter i deras rena enkelhet, bara slungade i lite smör eller parmesan kommer du att älska möjligheten att prova nya recept som lyfter smakerna i den generösa fyllningen.
Du hittar fler recept från RANA här!
Följ RANA och dela gärna ditt favoritrecept med RANA på deras konto @giovannirananordics
GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA
Portioner 0
Ingredienser
- 1 förp RANA Girasoli Chèvre & Örter WINTER EDITION
- 200 g körsbärstomater
- 20 g smör
- 140 g bacon
- 100 ml rapsolja
- 2 msk Extra virgin olivolja
- 1-2 st Salviakvistar
- Salt och peppar
Instruktioner
Anteckning
GÖR SÅ HÄR:
Skär körsbärstomater i halvor. Hetta upp olivoljan i en panna och stek körsbärstomaterna på medelvärme tills de är gyllenbruna, addera lite salt och peppar.
Skiva och stek bacon i små tärningar, lägg upp på hushållspapper för att rinna av.
Hetta upp 100 ml rapsolja i en liten kastrull. När rätt temperatur har uppnåtts, stek salviabladen i 30 sekunder och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.
Koka ett paket RANA Girasoli Chèvre & fina örter WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen. Häll försiktigt Raviolin i pannan med stekta körsbärstomater, tillsätt smöret och vänd snabbt runt och blanda. Häll sedan över det stekta baconet.
Servera på tallrik och garnera med några stekta salviablad. Addera salt & peppar efter smak.
Buon Appetito!