GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA

Gott och enkelt! Passa på att prova ett recept med RANA Girasoli Chèvre & Örter WINTER EDITION – GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA

Om du uppskattar att avnjuta RANA produkter i deras rena enkelhet, bara slungade i lite smör eller parmesan kommer du att älska möjligheten att prova nya recept som lyfter smakerna i den generösa fyllningen.

Du hittar fler recept från RANA här!

Följ RANA och dela gärna ditt favoritrecept med RANA på deras konto @giovannirananordics


Skriv ut recept
GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Huvudrätt
Kök Italienskt
Portioner
Maträtt Huvudrätt
Kök Italienskt
Portioner
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA
Receptanteckningar

GÖR SÅ HÄR:

Skär körsbärstomater i halvor. Hetta upp olivoljan i en panna och stek körsbärstomaterna på medelvärme tills de är gyllenbruna, addera lite salt och peppar.

Skiva och stek bacon i små tärningar, lägg upp på hushållspapper för att rinna av.

Hetta upp 100 ml rapsolja i en liten kastrull. När rätt temperatur har uppnåtts, stek salviabladen i 30 sekunder och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.

Koka ett paket RANA Girasoli Chèvre & fina örter WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen. Häll försiktigt Raviolin i pannan med stekta körsbärstomater, tillsätt smöret och vänd snabbt runt och blanda. Häll sedan över det stekta baconet.

Servera på tallrik och garnera med några stekta salviablad. Addera salt & peppar efter smak.

Buon Appetito!

Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.