Pinsa med grönkål och burrata

Pinsa Bianca med spröd och fluffig botten som du toppar med krämig mozzarella som smälter härligt i ugnen, parmesanost som tillför umami och grönkål för krisp. Fördela bitar av burrata på pinsan innan servering. Servera till middag eller skär upp i mindre bitar och servera som aptitretare innan middagen.

Här hittar du fler goda recept från Zeta!

Pinsa med grönkål och burrata
Skriv ut Pin
Inga betyg än

Pinsa med grönkål och burrata

Måltid Buffé, Förrätt, Huvudrätt
Keyword artiklar, Recept

Ingredienser

  • 1 frp Zeta Pinsa
  • 1 dl riven Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån
  • 1 frp Zeta Mozzarella italiensk
  • 2 st grönkålsblad
  • 1 frp Zeta Burrata
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • Zeta Extra jungfruolivolja Guerrieri

Instruktioner

  • Pinsa med grönkål och burrata

Anteckning

Gör så här:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Receptbetyg