Räkcocktail

En klassiker som gärna serveras i kylda glas. Den festliga förrätten blev populär på 1950-talet och har sedan dess levt vidare i olika former och smakkombinationer.


Skriv ut recept
Räkcocktail
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Buffé, Förrätt
Kök Svenskt
Portioner
Maträtt Buffé, Förrätt
Kök Svenskt
Portioner
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Rör ihop alla ingredienser till dressingen, ställ kallt. Skala räkorna. Skiva salladslöken. Strimla salladen.
  2. Halvera, gröp ur och skiva avokadon. Skala och tärna gurkan.
  3. Fördela ingredienserna i glas.
  4. Ringla över dressing, peppra och garnera med dill och citronklyftor.
Receptanteckningar

Recept och bild: Arla

Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.