Få mer tid i vardagen

Ingress:

I och med att vi har en hektisk vardag med allt vad det innebär så har även matkasseutbudet ökat. Vi prioriterar vår vardag mer och mer och vill njuta av en stund tillsammans med familjen efter en lång arbetsdag. I dag har vi ett flertal matkassar att välja på, allt från kasse med råvaror inklusive recept till färdiglagad mat.

I höstas startade företaget KlaraMaten av paret Cecilia och Gustav. De saknade en kasse på marknaden där maten var färdiglagad för att underlätta vardagen för kunden ytterligare. Den 1 september startade de KlaraMaten. I dag har de fått ordentlig snurr på företaget och märker att kunderna uppskattar att få färdiglagad mat hem till dörren.

– Det ska vara ett komplement i vardagen, säger Gustav.
I och med att de färdiglagade rätterna har en hållbarhet i åtminstone åtta dagar har man möjlighet att dela upp portionerna under veckan och komplettera med andra favoriträtter. 
Varje färdiglagad portion innehåller 400 gr svensk husmanskost med modern influens av de bästa råvarorna. Maten tillagas i ett KRAV-certifierat kök och förpackas i en maskin där syret har tagits bort, vilket ger en längre hållbarhet.
Maträtterna sätts ihop av en dietist tillsammans med Cecilia och Gustav med ett rullande schema på ca sex veckor.
– Vi utvecklar menyn hela tiden och strävar efter att använda rena, ekologiska och KRAV-märkta produkter, fyller Cecilia i med.

På förpackningen får du information om ingredienser, näringsvärde, energi, fett, kolhydrater och protein. Även bäst-före datum står på förpackningen.

Du kan välja på att få leverans varje vecka eller varannan, en gång i månaden eller en prova-på-kasse. Du väljer själv vad som passar dig bäst och det är ingen bindningstid. Det enda är att du måste bo i Stockholm (gäller ej i vissa förorter). För att beställa går du in på deras hemsida, klaramaten.se, och knappar in postnumret. Då ser du om du har möjlighet att få deras matkasse hem till dig.
Det enda du behöver tillsätta är grönsaker och bröd.

Glädje i en färdiglagad matkasse är deras slogan. Hur din dag än har sett ut, om du behövt skynda dig hem efter en lång arbetsdag, har barn som ska hämtas & skjutsas, barnbarn som kommer över, om du inte vill eller orkar laga mat eller om du bara vill slippa vardagsstressen. Och det är väl det vi vill känna och kunna ha tid till familjen och andra aktiviteter. Så gör som deras redan befintliga kunder – beställ den färdiglagade matkassen till din dörr redan nu, som du kan njuta av. 

 

Följ oss på Facebook!

Extra Titel:

KlaraMaten

Extra Brödtext:

Minsta beställning: 4 rätter 279:- inklusive leveranskostnad.
Leverans: kväll tisdag eller dag onsdag (bekräftelsemejl tre dagar innan, SMS en timme innan leverans)
Antal portioner: 4, 8, 12 och 16 (för 1-4 peroner)
Vem kan beställa: privatperson och företag
Tid i mikron: 2-3 minuter

Hemsida: klaramaten.se    

Image:

Tags: Ja
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.