Alkoholfri gin och tonic rosé

Den 1:a juni släpptes Premium Alkoholfri gin och tonic rosé på Systembolaget men den finns även att köpa i dagligvaruhandeln och på cdon.

Den som väljer ett alkoholfritt alternativ förtjänar samma smakupplevelse som den som dricker alkohol. Ett underbart friskt och välsmakande alternativ till liknande alkoholdrink. En dryck som är hantverksmässigt tillverkad av lokala råvaror. Och smakar ljuvligt! Att kunna erbjuda dig själv och dina gäster som av olika skäl väljer bort alkohol ett alkoholfritt alternativ vittnar om omtanke.

Sin vackra färg har den fått av grönsakerna. Balansen mellan enbär, rosblad, rabarber, morot och granskott ger tillsammans med kryddorna en perfekt smakupplevelse. Flaskan är snygg på bordet, ger en lyxig känsla i handen och smakar förföriskt. En klar favorit!

Alkoholfri G-gin och tonic Rosé 
Art.nr 19027
Pris: 19,90 kronor

Alla drycker är ett ”labour of love”. Man ägnar mycket tid och många tankar för att utveckla och förbättra. Vilka ingredienser som skall ingå, varifrån ska de köpas in, vad har man på gården och som går att använda, vad kan dom kan få tag ifrån bönder i sin omgivning.

Idag finns även två andra smaker – Gurka och svartpeppar och Citronvarianten, mest lik en klassisk gt och väldigt populär.

Det rådande läget med har även gjort att det hänt en del sista tiden. Många restaurangkunder säljer inte längre några större mängder sprit men på Systembolaget har det ökat. Plus att man började tillverka handsprit. Och man snabbar även på den tilltänkta flytten av hela Spritfabriken till Sandby.

Där vill man samla allt på en plats. Spännande tider och produkter väntas hos Skånska Spritfabriken nere i Skåne.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.