KISS Cold Gin i Sverige

Nu har KISS fans väntat tillräckligt länge – idag lanseras äntligen KISS Cold Gin i Sverige på Systembolaget. En premiumgin som fans har väntat på sedan 1974, då bandets rockklassiker med samma namn släpptes. You wanted the best, you got the best – höj musiken och ditt glas med KISS Cold Gin för att släppa loss din inre rockstjärna.

Efter den stora framgången med KISS Rum Kollection som lanserades i slutet av förra året kompletteras nu dryckesportföljen med ytterligare en produkt tillsammans med KISS. KISS Cold Gin är en högkvalitativ gin som fullkomligt andas rock’n roll och liksom bandet är drycken både djärv och kompromisslös. Inspirerad av KISS rötter i New York City är ginen en smakexplosion som spränger gränser och alltid vrids upp till 11. 

Det är riktigt roligt att kunna erbjuda de svenska fansen en till kvalitetsprodukt med rockgiganterna KISS efter succén förra året.  Att de valt att fortsätta samarbeta med oss på Brands For Fans med KISS Cold Gin känns mäktigt och är en stor ära, säger Yvonne Wener, Business Manager på Brands For Fans. 

KISS Cold Gin har destillerats fem gånger där basen består av enbär, citronskal samt ett urval av noggrant utvalda kryddor. Ginen innehåller endast naturliga smaker och inget tillsatt sötningsmedel. För att bevara högsta kvalitet och uppnå perfekt smakbalans kompletteras destillatet med ytterligare enbär och citron som sedan macereras tillsammans vilket bidrar till helhetsupplevelsen. Doften har klassisk ginkaraktär med tydliga enbärstoner och en inbjudande kryddighet. Smaken kännetecknas av enbär, citrus och örter. Eftersmaken är lång och fyllig med smaker som fyller hela munnen. Den torra finishen bidrar till den komplexa och häftiga helhetsupplevelsen.

Now it REALLY is Cold Gin time. If gin is your thing then this is the one to bring. Like the song, this one’s a classic! – Founding member of KISS, Paul Stanley.

Flaskan med iögonfallande silver- och gulddetaljer har alla fyra bandmedlemmarna metalliskt illustrerade på vardera sidan av Brooklyn Bridge. Huvudetiketten är dessutom prydd med en guldskiva och ikoniska landmärken i New York City med Manhattans Skyline. Det fantastiska art deco-mönstret bakom skivan är en hyllning till Gene Simmons klassiska metallstövlar ”The Demon’s boots”. Ett etikettkonstverk och en lysande hyllning till KISSTORY och bandets musikaliska rötter. 

KISS Cold Gin lanseras i Systembolagets beställningssortiment den 21 juni.

 

Kiss Cold gin

KISS Cold Gin 

Ursprung: Sverige

Artikelnr: 52627

Alkoholhalt: 40%
Pris: 339kr

 

The Big kiss APPLE G&T – KISS Cold Gins signaturdrink

Ingredienser: 

50ml KISS Cold Gin

100ml hantverksmässig tonic

Pressad citronsaft (i valfri mängd) 

10 färska pepparkorn

Citronzest 

Några klyftor grönt äpple

Tillvägagångssätt:

Fyll ett glas rikligt med is

Häll KISS Cold Gin, tonic och den pressade citronsaften över isen och rör försiktigt om med en sked. 

Garnera med pepparkornen, citronzesten och de gröna äppelskivorna.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.