Samla släkten på Siggesta Gård

Våren på Siggesta Gård på Värmdö är en tid för alla som vill uppleva lantlig lyx, naturupplevelser och äventyr. Det är också det perfekta resmålet för att samla hela släkten och familjen för minnesvärda stunder tillsammans.Påskbord med bara goda saker

Påskbordet, i Restaurang Ladugården, erbjuder en vällagad och noga utvald buffé som passar alla åldrar och smaker. Från de äldsta till de yngsta finns det något för alla att njuta av och påskens lediga dagar blir en minnesvärd upplevelse för alla. På Siggesta står hållbarhet i fokus och gården stoltserar med 1500 m2 Köksträdgård. Tillsammans med ett nära samarbete med närliggande producenter serveras en stor del närodlat och lokalt på menyn.

Känn dig som hemma

På Siggesta kan du välja om du vill slå dig ner med hembakt fika framför brasan eller något gott att dricka i charmiga Hernöbaren. En avslappnad atmosfär sprider en skön hemma-hos-känsla bland gästerna.

Boutique-hotellrum och privata flyglar

Boendet, i personliga boutique-hotellrum, inbjuder till minnesvärda övernattningar. Varför inte samla närmsta släkten eller vännerna med privat boende i egen flygel och ombonat vardagsrum, för att fira en födelsedag tillsammans?

Naturupplevelser i skärgården

När ni inte umgås över smakfulla måltider, kan ni utforska gården och dess omgivningar tillsammans. Siggesta är idylliskt beläget i Stockholms skärgård och dess närhet till havet och omgivande skogar skapar en perfekt miljö för avkopplande naturupplevelser. För att göra er skogstur ännu mer bekväm erbjuder hotellet ryggsäckar med fika. Äventyr packat & klart!

För de med spring i benen

För de som är mer aktiva finns utomhusaktiviteter som Skogshinderbanan, Äventyrsgolfen, fotbollsgolf och discgolf. Att mata gårdens alpackor är en uppskattad djurnära upplevelse för alla åldrar.

Så kom och samla hela släkten och familjen för en vårhelg på Siggesta – en tid fylld med kärlek, gemenskap och äventyr för alla att njuta av tillsammans.

Kontakta:
Siggesta Gård, Värmdö
08-562 80 120
www.siggestagard.se

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.