Stockholms bästa brunch

Stockholm har äntligen blivit en stad fylld med härliga brunchställen där man kan samla sina vänner för att gå ut och äta en lång och härlig brunch på helgen. Här kommer en brunchguide till de bästa bruncherna i Stockholm just nu enligt oss på Vinsider! Helt enkelt Stockholms bästa brunch!

Här kommer våra favoriter bland Stockholms bästa bruncher!

Stockholms bästa brunch
Njut av en härlig brunch på Bank Hotel.
Bank Hotel – Lazy Breakfast & Bubbles

Njut av à la carte och frukostbuffé med kaffe, te och färska juicer som toppas med ett glas champagne eller bubblor med eller utan alkohol. Bonnie’s härliga brunch Lazy Breakfast & Bubbles serveras i den gamla bankhallen lördagar och söndagar. Pris 495 kr.  
bankhotel.se

Stockholms bästa brunch
Berns Asiatiska Brunch
Ta med vännerna för brunch under kristallkronorna på Berns Asiatiska. Det serveras buffé med sushi, kalla och varma asiatiska rätter samt ett stort dessertbord. Njuts bäst med hantverkscocktails. Välkomna lördagar och söndagar. Pris 495 kr. 
berns.se
Stockholms bästa brunch
Lydmar hotel
Matsalen är inredd som ett kombinerat bibliotek/vardagsrum vilket lockar stockholmare och kosmopoliter för att äta, dricka och umgås. På söndagarna byts vissa av rätterna ut till mer brunchinspirerade varianter i konceptet Sunday Comfort. 
lydmar.com
Bockholmen

Här i Stockholms innerskärgård, endast tio minuter från city, i en charmig gammal grosshandlarvilla precis vid havet har vi skapat en levande restaurang och mötesplats för såväl långfärdsseglare som finanskryssare och landkrabbor. Hos oss umgås och trivs alla utan förbehåll. Missa inte vår brunchbuffé på helgerna. Pris 495 kr. 
bockholmen.com

Tak
Välkommen på brunch i Izakayan! Vår a la carte brunch serveras på våning 14 med stockholm som bakgrund på delade bord. Här startar vi helgen på bästa sätt, goda drinkar, sake eller riesling är helt upp till dig. Ta med dina favoriter och käka ostron, temaki och okonomiyaki. Se bara till att inte missa pannkakan med Umeshu! 
tak.se
Hasselbacken
Upplev en fantastiskt fabulös brunch på Djurgården med dina nära och kära. Hasselbackens brunch bjuder på både internationella brunchklassiker som bagels, amerikanska pannkakor, bananbröd och mac ‘n’ cheese, men också fräscha sallader, portabelloburgare, hummerkroketter och shortribs. Självklart med alternativ som passar både köttätare, vegetarianer och veganer.
hasselbacken.com
Bleck
Bleck ligger i en lokal som tidigare var en redskapsbod för parkarbetare i en park som knappt någon visste existerade. Idag är Lilla Blecktornsparken upprustad och välbesökt, med en vacker plaskdamm för små barn och sport- och aktivitetsytor för större barn och vuxna. Menyn på Bleck består av smårätter. Hundar och barn är hjärtligt välkomna! 
restaurangbleck.se
Ellery beach house
På helgerna ska det kittlas lite, när vi biktar våra synder. Vår Beach House Brunch på Restaurant Palmers går i fläktar från Medelhavet och det är en social tillställning där det ska smakas, sippas och snackas. Varje lördag har vi DJ’s som spinner medan du brunchar och njuter av utsikten. So sit back, relax and let’s have a good time darling!
ellerybeachhouse.com
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.