Täby Centrum stolt partner till Sveriges Mästerkock

I samband med öppningen av Täby Centrums nya matdestination Täby Deli den 11 april, ingår nu centrumet i ett nytt samarbete med Sveriges Mästerkock. Täby Centrum bjuder på ett exklusivt öppningsevent med spännande gästspel, smakprover och workshops i samband med invigningen.

Täby Deli, Täby Centrums nya matdestination, slår upp dörrarna den 11 april. Med tio spännande matkoncept kommer det nya området bjuda på en härlig mötesplats med mat från världens alla hörn. Samtliga koncept kommer att erbjuda både restaurang och saluhallutbud för att inspirera Täby Centrums besökare med en stor variation färska råvaror som kan ätas på plats eller tillagas hemma.

I samband med öppningen av Täby Deli, kan det nu bekräftas att Täby Centrum blivit stolt partner till Sveriges Mästerkock. Med anledning av detta kommer Sveriges Mästerkocks topp tre finalister, Emilia Nilsson, Gabriel Jonsson och Wichudaporn Chaiyasaeng, att vara på plats i Täby Centrum under lördag den 13 april för att laga sina favoriträtter och dela med sig av sina bästa tips. Dessutom kommer vinnaren av Sveriges Mästerkock Gabriel Jonsson att signera sin nya kokbok.

Sveriges Mästerkock är en perfekt partner för Täby Centrum. Många av restaurangerna i Täby Deli har grundats av välkända profiler och hela konceptet går ut på att våra besökare kan köpa utsökta råvaror och bli mästerkockar hemma, eller ”låna” en av våra och äta på plats, säger Linda Jensen, centrumchef i Täby Centrum.

Utöver de nio redan bekräftade matkoncepten i Täby Deli står det nu klart att en ny restaurang från Paul Källenius (grundare av Bubbleroom), Claes Grännsjö (medgrundare av restaurangen Nook), samt Joel Åhlin (medgrundare av Michelin stjärniga Agrikultur och Bar Agrikultur) också kommer att öppna under våren. Deras senaste koncept heter Fafelle, och kommer att servera utsökt vegetarisk mat med fokus på falafel. Dessutom kommer en popup i form utav Bunches by Blomrum också slå upp dörrarna i Täby Deli området.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.