Friterad kronärtskocka med mynta, pecorino och citronaioli är en utsökt rätt där kombinationen av mjukheten i kronärtskocka och krispigheten från friteringen gör varje tugga till en smakupplevelse i sig. Toppat med riven pecorino är det en rätt som garanterat kommer att imponera på dina smaklökar och dina gäster.
Friterade kronärtskockor med mynta, pecorino och citronaioli
Ingredienser
Citronaioli
- 1 st ägg
- 1,5 tsk salt
- 2 st vitlöksklyftor hackade
- 2 dl Zeta Rapsolja D-vitaminberikad
- 1 st citron
- 1 msk Zeta Extra jungfrtuolivolja Fruttato
Friterade kronärtskockor
- 1 frp Zeta Kronärtskockor marinerade
- 1 frp Zeta Pecorino Romano grovriven
- 1 knippe mynta
- 1 frp Zeta Prosciutto Crudo
Instruktioner
Anteckning
Gör så här: