Friterade kronärtskockor med mynta, pecorino och citronaioli

Friterad kronärtskocka med mynta, pecorino och citronaioli är en utsökt rätt där kombinationen av mjukheten i kronärtskocka och krispigheten från friteringen gör varje tugga till en smakupplevelse i sig. Toppat med riven pecorino är det en rätt som garanterat kommer att imponera på dina smaklökar och dina gäster.

För fler goda recept på Aperitivo från Zeta!

Skriv ut Pin
Inga betyg än

Friterade kronärtskockor med mynta, pecorino och citronaioli

Måltid Buffé, Huvudrätt
Kök Italienskt
Keyword artiklar, Recept

Ingredienser

Citronaioli

  • 1 st ägg
  • 1,5 tsk salt
  • 2 st vitlöksklyftor hackade
  • 2 dl Zeta Rapsolja D-vitaminberikad
  • 1 st citron
  • 1 msk Zeta Extra jungfrtuolivolja Fruttato

Friterade kronärtskockor

  • 1 frp Zeta Kronärtskockor marinerade
  • 1 frp Zeta Pecorino Romano grovriven
  • 1 knippe mynta
  • 1 frp Zeta Prosciutto Crudo

Instruktioner

Anteckning

Gör så här:
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Receptbetyg