Grillad Vildsvinskarré med Chipotlerub

 

Skriv ut Pin
Inga betyg än

Grillad Vildsvinskarré med Chipotlerub

Måltid Buffé, Huvudrätt
Keyword mat, Recept, Sebastian Schauermann

Ingredienser

  • 500 g karré
  • 2 msk chipotlepasta
  • 2 msk achiote /anatto kan uteslutas
  • 2 msk vatten
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar

Instruktioner

  • Rör ut anatton i vattnet och tillsätt resten av ingredienserna och gnid in det i karrén.
  • Marinera i 1–5 timme innan dem grillars till medium/well (ca 55 s).
  • Låt vila innan du skivar upp den och serverar.

Anteckning

Recept: Sebastian Schauermann
Foto: Derin Ivgen
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Receptbetyg