Fyll höstens goda smaker i hemmagjord vegansk ravioli.
Portioner |
|
Ingredienser
Fyllning:
Ingredienser
Fyllning:
|
Instruktioner
- Börja med fyllningen. Skär upp alla grönsaker och stek i olja och mjölkfritt margarin på medelhög värme i en stekpanna. Krydda med flingsalt, svartpeppar och muskotnöt. Ta ungefär hälften av fyllningen och lägg på en skärbräda där du hackar upp den ytterligare. Detta kommer bli fyllningen och de resterande grönsakerna skall vara i såsen, så de bitarna grönsaker kan få vara större.
- Koka upp vatten och salt i en stor kastrull. Koka raviolin i 2-3 min, tills de flyter upp till ytan. Häll av.
- Tillsätt alla de övriga ingredienserna i stekpannan med grönsakerna som var kvar från fyllningen. Koka upp och låt puttra några minuter. Servera raviolin med såsen och tillsätt solroskärnorna och näringsjäst vid servering. Mums!
Receptanteckningar
Recept och foto: Byderin.se
Dela det här receptet