Vegansk ravioli med kantareller

Fyll höstens goda smaker i hemmagjord vegansk ravioli.

Skriv ut recept
Vegansk ravioli med kantareller
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Huvudrätt
Kök Vegetarisk
Portioner
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Börja med fyllningen. Skär upp alla grönsaker och stek i olja och mjölkfritt margarin på medelhög värme i en stekpanna. Krydda med flingsalt, svartpeppar och muskotnöt. Ta ungefär hälften av fyllningen och lägg på en skärbräda där du hackar upp den ytterligare. Detta kommer bli fyllningen och de resterande grönsakerna skall vara i såsen, så de bitarna grönsaker kan få vara större.
  2. Gör pastadegen. Blanda helt enkelt ingredienserna och knåda ihop till en smidig deg. Dela upp degen och kavla ut på ett mjölat bord. Stansa ut cirklar med ett glas eller liknande. Placera fyllning i mitten av en cirkel, lägg en till cirkel ovanpå och fäst ihop kanterna med hjälp av gaffel.
    vegansk ravioli
  3. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull. Koka raviolin i 2-3 min, tills de flyter upp till ytan. Häll av.
  4. Tillsätt alla de övriga ingredienserna i stekpannan med grönsakerna som var kvar från fyllningen. Koka upp och låt puttra några minuter. Servera raviolin med såsen och tillsätt solroskärnorna och näringsjäst vid servering. Mums!
Receptanteckningar

Recept och foto: Byderin.se

Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.