Rosé-färgad Porsche kör dig – Cuvée Madame lanserar chaufförtjänst

I fjol skrev vi om när Rosévinvarumärket Cuvée Madame lanserade ett uppmärksammat rosa vinhus i Gamla Stan. Huset var Cuvée Madames moderna tolkning av vad  ett vinhus kan vara. Det fungerade som ett co-workingspace, eventlokal och poddstudio. Nu, lagom till årets rosétider lanserar varumärket en exklusiv chaufförtjänst. Tjänsten är kostnadsfri och kommer finnas tillgänglig för medlemmar i Cuvée Madames vinklubb. Konceptet är även detta år framtaget av kommunikationsbyrån Redgert Comms.

För den som vill färdas fram i en rosa Porsche men inte kan finansiera det så kan man antingen ta ett snabblån eller börja följa Cuvée Madames bil som kommer att finnas tillgänglig i Stockholmsområdet från den 7:e maj. Bilen kommer även att åka runt i Sverige och infinna sig på en rad event såsom Almedalen, Falsterbo Horseshow och tennisveckan i Båstad. Bilen kommer komplett med chaufför och kyld dryck.

”Cuvée Madame är ett modernt varumärke som i en väldigt traditionell bransch gillar att göra saker annorlunda. Förra året var det en nytolkning av begreppet vinhus och i år är det vår charufförtjänst. Vi är toppklass när det kommer till vin, och vi vill också erbjuda vår målgrupp att färdas på ett toppklassigt sätt, närmare bestämt i en härligt rosa Cuvée Madame bil. – säger Anna André Jeppe, VD Contemporary Wines.

Tanken är att på ett kul och annorlunda sätt visa upp vad Cuvée Madame som varumärke symboliserar. I det här fallet glädje, en känsla av Provence och lite guldkant i vardagen.

För att ta del av tjänsten behöver man bli medlem i Cuvée Madames vinklubb. Det görs genom ett mail till membership@cuveemadame.se för att ansöka om medlemskap. Efter det kan man kostnadsfritt beställa skjuts när man vill göra entré på ett stilfullt sätt. Bilens framfart kan följas via Cuvée Madames Instagram, @cuveemadame.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.