Yes! Vi kör en goding i repris – Breakfast in Toronto, som den ökända och numera vinnaren Emil Åreng ligger bakom. När han inte far runt så huserar han på Facit Bar i Umeå.
Så nu rundar vi av veckan med den här och passa på att njut av solen när den tittar fram!
Om man är nyfiken på var dom runda, vackra och näst intill helt klara isbollarna kommer ifrån så är det LG Craft Ice som gör det möjligt. Vill du veta mer kan du läsa här.
Cheers!
Fredagsdrinken - Breakfast in Toronto
Ingredienser
- 3 cl bourbon
- 2 cl Rye
- 1,5 cl Lönnsirap infuserad med frusna svenska jordgubbar *
- 2 stänk Angostura Bitter
- 1 nypa salt
Instruktioner
Anteckning
Så här gör du:
Rör alla ingredienser i ett rörglas i ungefär 10 sekunder fullt med is så det blir kylt och utspätt till perfektion.
Sila upp till whiskeyglas med isbollar eller det du har i is-väg.
* Värm upp 250 gr Lönnsirap till ungefär 50 grader, lägg ner 6-7 frusna jordgubbar i en burk, häll över lönnsirapen och låt stå i 12 timmar, ställ in i kylskåpet, håller en evighet och fyll på med lönnsirap när det börjar sina.