Lammmstek med rosmarin och citron

lammkött receptBjud dina gäster på en god lammstek med citron och rosmarin på midsommar. Kalvfonden boostar smaken på de utvalda råvarorna.

Skriv ut recept
Lammmstek med rosmarin och citron
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tillagningstid 1tim 20 minuter
Portioner
personer
Tillagningstid 1tim 20 minuter
Portioner
personer
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Putsa köttet om det behövs, gnugga in citron, fond, rosmarin, vitlök, salt och peppar i köttet.
  2. Rulla ihop köttet och bind upp det med steksnöre eller tandpetare. Bryn i smör. Lägg över i en ugnsfast form och stek i ugn, 125 grader till 58 grader innertemperatur för medium.
  3. Lägg köttet på ett fat och låt vila i 10 minuter, skär upp i tunna skivor och servera tillsammans med en kall vitlöksås och stekskyn.
Receptanteckningar

lammkött recept

Recept: Bong Touch of Taste
Bild: Bong Touch of Taste/

 

Dela det här receptet
Inga kommentarer

Stängt för kommentarer