Mjuk pepparkaka med lingon och polka

Laktosfri underbar mjuk pepparkaka med lingon och polka. En riktig vinnare till jul skapad av Linn Utbult.

Skriv ut recept
Mjuk pepparkaka med lingon och polka
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Efterrätt
Portioner
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft, olja in och bröa en springform med kanelsocker.
  2. Vispa ihop ägg, olja och socker i en bunke.
  3. Blanda ihop alla torra ingredienser och sikta ner i äggsmeten. Rör försiktigt tills allt är välblandat.
  4. Vänd försiktigt ner lingonsylt och Oat Cuisine, blanda väl och häll ner i formen.
  5. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 45 minuter, låt svalna upp å ner på ett bakplåtspapper. Annars fastnar kakan lätt i underlaget.
  6. Vispa Aito oat for whipping med socker och vaniljsocker, vänd i lingonsylten och rör tills du har en jämn kräm. Häll ner i en spritspåse med stor rund tyll.
Montering och garnering.
  1. Lägg kakan på ett fat och spritsa ut rikligt med lingontoppingen, garnera med färska lingon och krossad polka. Njut av en laktosfri smarrig kaka som dom flesta kan äta, ett säkert kort!
Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.