Sej med sparris, tomat- och basilikavinägrett

Ringla tomat- och basilikavinägrett över den ugnsbakade fisken på en bädd av grönsaker.

 

Skriv ut recept
Sej med sparris, tomat- och basilikavinägrett
Instruktioner
  1. Baka fisken i ugnen med salt, peppar och lite olivolja på 150 grader i ca 7 minuter.
  2. Koka upp ½ liter vatten i en kastrull med lite salt.
  3. Skär av nedre delen på sparrisen och skala om skalet är grovt.
  4. Lägg ner sparrisen i det kokande vattnet och låt koka i ca 2 minuter och lägg ner resten av grönsakerna och tag kastrullen från plattan.
  5. Blanda ihop ingredienserna till vinägretten.
  6. Servera fisken ovanpå en bädd av grönsaker och ringla vinägretten ovanpå.
Receptanteckningar

Tack till ZETA för recept och bild.

Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.