Spenat och chèvrepaj med lax

När du vill äta något läckert, festligt och hälsosamt utan att krångla till det – prova detta enkla recept på spenat- och chèvrepaj med lax. Gjord på en knaprig botten av mandelmjöl passar den även dig som är glutenintolerant.

Skriv ut recept
Spenat och chèvrepaj med lax
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Buffé, Huvudrätt
Portioner
Ingredienser
Pajbotten:
Äggstanning:
Fyllning:
Maträtt Buffé, Huvudrätt
Portioner
Ingredienser
Pajbotten:
Äggstanning:
Fyllning:
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Kör mandelmjöl och sesamfrön i mixer. Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en deg. Tryck degen i en springform och nagga botten med gaffel, låt vila i kylskåp cirka 30 minuter.
  2. Vispa ihop ägg, vispgrädde eller crème fraiche. Salta och peppra.
  3. Tillsätt fyllning. Grädda pajen i 175 grader cirka 40 minuter.
Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.