Frozen Rosé – sommarens godaste törstsläckare

froze rosévin vinsiderPrecis som det låter Frozen Rosé betyder det att det är fryst rosévin. Sommarens mest perfekta törstsläckare!

 

Skriv ut recept
Frozen Rosé – sommarens godaste törstsläckare
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Dryck
Portioner
personer
Ingredienser
Maträtt Dryck
Portioner
personer
Ingredienser
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Häll upp rosé i en karaff (som går att frysa). Ställ in i frysen i minst sex timmar. Häll över vatten och socker i en kastrull, låt koka under omrörning tills sockret är upplöst. Cirka tre minuter.
  2. Stäng av plattan och tillsätt jordgubbar, låt stå i cirka trettio minuter. (Låt svalna ordentligt)
  3. Lägg is i en blender, blanda i den frysta rosén, häll över sockerlag med jordgubbar, tillsätt citron och mixa tills du har en jämn konsistens. Häll över i en karaff eller burk.
  4. Låt stå i frysen i cirka trettio minuter. Ta ut ur frysen, blanda igen och dela upp i glasen!
  5. Framåt: Rosé kan frysas 1 vecka framåt.
Receptanteckningar

froze rosévin vinsider

Recept & Bild: Frosé

Fler recept:

Roséhjärtan

Dela det här receptet
Inga kommentarer

Stängt för kommentarer