Roséhjärtan – sommarens godaste godis

rosé gelehhjärtan vinsiderGör roséhjärtan och bjud din vänner på. Lika lätt att göra som de är goda att äta. Har du ingen silikonform kan du använda ispåsar, du får då större och runda bitar istället för hjärtan!

 

 

Skriv ut recept
Roséhjärtan – sommarens godaste godis
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Buffé
Portioner
portioner
Ingredienser
Maträtt Buffé
Portioner
portioner
Ingredienser
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i några minuter.
  2. Häll ner vin och socker i en kastrull. Värm försiktigt upp vinet så sockret smälter, men låt det inte koka.
  3. Krama ur gelatinbladen och vispa ut i det varma vinet.
  4. Olja silikonformarna och fyll upp med rosévinet. Lägg ner små bitar av geléhallon i formarna och låt stelna i kylskåp över natten.
  5. Tryck ut dina geléhjärtan ur formen och rulla i strösocker om du vill.
Receptanteckningar

roséhjärtan gelehhjärtan vinsiderLina Sandén & Frida Olsson

Recept: Lina Sandén & Frida Olsson
Bild: Lina Sandén & Frida Olsson

Dela det här receptet
Inga kommentarer

Stängt för kommentarer