4 portioner 600 g Clariasfärs 1 paket tacokryddmix 1 paket 8 små tortillabröd Tomater gurka…
RECEPT
Fredagsdrinken – Skeppsbrott Collins
Prisbelönta bartendern Emil Årengs ger tips på julefrid När man bärgade Vasaskeppet 1961 hittar man…
Fredagsdrinken – Fireball Sour
Årets kusligaste högtid är äntligen här och det är dags att höja temperaturen på festligheterna.…
Rödbetspicklade ägg med prästostmajonnäs och rom
Påskens vackraste ägg får du genom att låta dem dra i en rödbetslag. (10 st)…
Kavringtoast med brynt smörkräm och matjessill
Det enkla är många gånger det goda. Lite brynt smör och smetana blir ett väldigt…
Minestrone
Minestronen har en djup förankring i det italienska bondesamhället, och det finns antagligen lika många…
Gratinerad löksoppa
En fransk klassiker vars ursprung man tvistar om. Den ena legenden säger att soppan uppfanns…
Ungersk Gulaschsoppa på högrev
Soppan är ursprungligen en ungersk nationalrätt, men eftersom Österrike och Ungern har en gemensam historia…
Pepparkakskryddad Tarte soleil med cheddar och fikon
Den här förenklade varianten av det vackra franska solbrödet gör jag med färdigköpt pizzadeg. Med…
Smält Camenbert med hjortronmylta och pepparkakor
Härligt tilltugg till glöggen eller vinterns varma kryddvin. Smältande ost, hjortronmylta och pepparkakor – vilket…