Kålpudding

Klimatsmart kålpudding signerad Sebastian Schauermann.

Skriv ut recept
Kålpudding
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Huvudrätt
Kök Svenskt
Portioner
Maträtt Huvudrätt
Kök Svenskt
Portioner
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Stek kål och lök mjuk och brun med sirap, lite av saltet och vinäger. Avsluta med nejlika och ingefära.
  2. Blanda färsen med ägg,havremjöl och buljong.
  3. Blanda ner kålen och 1 msk lingon i färsen. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg färsblandningen i en brödform och baka i ugnen på 120°C tills innertemperatur är 70°C, cirka 1 timme.
  5. Bryn runt om i smör och skiva 2 skivor 50 g /st.
  6. Servera med brunsås, mos, gröna ärtor och lingon.
Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.